Verlof - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Thuur, Kian, Martijn en Idelet - WaarBenJij.nu Verlof - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Thuur, Kian, Martijn en Idelet - WaarBenJij.nu

Verlof

Door: ThuurenKianopreis

Blijf op de hoogte en volg Thuur, Kian, Martijn en Idelet

26 Januari 2012 | Nederland, Amsterdam

Vandaag heeft Martijn als eerste verlof. Idelet moet morgen nog een dagje en Thuur en Kian gaan dinsdag nog. Wel trakteren. Kian omdat hij morgen jarig is (3 jaar alweer) en omdat hij op reis gaat. Thuur natuurlijk ook omdat zijn klasgenootjes hem 3 maanden moeten missen. Maandag cakejes bakken en dan vlaggetjes van Nieuw Zeeland en Australië erop. Of Kangaroes. Komende dagen wordt het regelen van de laatste dingetjes, info voor de achterblijvers, last-minute spullen kopen, alles pakken en huis opruimen.

• 31 Januari 2012 - 14:56

Josine:

De laatste lootjes voor vertrek. Veel plezier de komende drie maanden! Ik zal meelezen en proberen niet al te jaloers te worden.

groetjes,
    Josine

• 01 Februari 2012 - 19:31

Max Corinne En Komme:

waar zitten jullie nu?
    mx

wij gaan nu even naar ons eigen welnessresort door naar boven te vliegen.
    Komt zo n kale ober met vers gebakken kaneelbroodjes bij de thee terwijl M en C badderen.

Hebben jullie dat ook in Langkawi?

liefs C

• 02 Februari 2012 - 15:35

Brenda:

nu al zin in de verhalen!
    lekker relaxen en heeeel veeeel plezier met zijn viertjes!
    knuffels, een thuisblijver!

• 02 Februari 2012 - 20:32

Ingrid:

Op internet afbeeldingen van Langwaki gaan bekijken..zouden ze er al zijn? dacht ik. Ik kijk uit naar de eerste berichten. En wat is het prachtig daar! Geniet ervan en ga lekker acclimatiseren na die jetlag!

• 03 Februari 2012 - 14:51

Hier Is Sneeuw:

Wij zijn er benieuwd naar jullie eerste belevenissen in Langkawi. En hoe Thuur en Kian (en hun ouders) op de lange reis reageerden. Jullie hebben wel pech. Hier is nu sneeuw, minstens 10 cm. Ga zo met Kommer door prachtige witte Utrecht naar n restaurantje om te vieren dat we elkaar 5 jr kennen. Uiteten in Adam (toscanini) lukt niet vertragingen en 800 km file waar jullie dan gelukkig niet inzitten. Hoop morgen met Max n reisverslagje te kunnen kezen. Ciao c

Verslag uit: Nederland, Amsterdam

Nog een week....

11 April 2012

Naar Queensland

28 Maart 2012

Lemon Tree & Waterfall-way.
Thuur, Kian, Martijn en Idelet

Thuur, Kian, Martijn en Idelet gaan van 1 februari tot en met 28 april 2012 naar het zuidelijk halfrond. Na een weekje relaxen op Langkawi gaan wij lekker 1 maand rondrijden in een camper in Nieuw Zeeland en daarna 2 maanden naar Australie. Onze avonturen kan je volgen via deze website.

Actief sinds 01 Jan. 2012