De eerste dagen op Langkawi - Reisverslag uit Kuala Lumpur, Maleisië van Thuur, Kian, Martijn en Idelet - WaarBenJij.nu De eerste dagen op Langkawi - Reisverslag uit Kuala Lumpur, Maleisië van Thuur, Kian, Martijn en Idelet - WaarBenJij.nu

De eerste dagen op Langkawi

Door: ThuurenKianopreis

Blijf op de hoogte en volg Thuur, Kian, Martijn en Idelet

04 Februari 2012 | Maleisië, Kuala Lumpur

En toen was het opeens alweer zaterdag. De jetlag zijn we alweer vergeten en wij genieten met volle teugen van alle luxe van ons resort. Het is hier dan ook ge-wel-dig. Het uitzicht is heel erg mooi. Er zijn diverse zwembaden en service is heel erg goed! Toen wij gisteren ontbeten wilde Kian heel erg graag -net als Thuur- een croissant. Deze croissant was nergens voor nodig want er stond nog voor 2/3 een pannekoek en een onaangeroerd bakje yoghurt. Toch ging Idelet even kijken of er nog een croissant was. Tja, we hadden allemaal een jetlag en het was voor de jongens toch wel een beetje vreemd en zo waren alle opvoedkudige regeltjes even niet paraat. Helaas waren de croissants op. Maar nog voordat Kian een boze keel kon opzetten kwam er een ober aangelopen met op een schaaltje een vers gebakken nog warme croissant! En dat terwijl wij nergens om hadden gevraagd. Idelet was zwaar onder de indruk van deze klantgerichtheid.
Het ontbijt is verder super, met diverse verschillende buffetten waar je vers gebakken pannekoeken, nasi, eitjes kan laten maken en ook diverse smootties, yoghurtjes kan laten maken.
Van het eiland Langkawi hebben wij nog niet veel gezien. Wat wij wel hebben gezien is een beetje teleurstellend. Gisteren wilden wij buiten het resort gaan eten in het dorpje Kuah. Het dorpje is nogal vergaande glorie. In geen een van de restaurantjes durfden wij met onze jongens te gaan eten. Uiteindelijk kwamen wij in de yachthaven uit. Morgen maar eens verder op het eiland kijken.
Wij horen dat het in Nederland 's nachts -20 graden is. Hier is het tussen de 26 en 31 graden. Een heerlijke vochtige warmte. Het nodigt niet uit tot veel actie, maar dat is voor deze week prima zo. Om op temperatuur te blijven gaan we regelmatig naar het zwembad. Binnen staat de airco aan.

Groetjes, Martijn, Idelet, Thuur en Kian.

• 04 Februari 2012 - 18:54

Zonnig Koel:

Service hier is ook geweldig. Komen al weer knapperige zweedse kaneelbroodjes aan. Hopen dat dit keer de knappe kale ober er niet weer z'n kies op kapot bijt. Anders wordt de tandarts te rijk. Hier fantastisch zonnig wit. Je hoeft er niet voor op vakantie .. Vandaag 5e school bezocht, wat ons betreft wordt t m. Nu nog de Citotoets van de week en ingeloot worden. Als jullie terugkomen weten we meer. Leuk om jullie verhaal te lezen, zijn er ook nog andere (kinderen) of zijn jullie daar alleen? Deel van jullie familie (die van G) zit ook op n eiland dat is ingesloten is door bevroren zee. Kortom ook hier veel avontuur liefs C

• 05 Februari 2012 - 09:16

Fan:

Enjoy!!!

• 05 Februari 2012 - 16:48

JC:

Fijn te horen dat het jullie goed gaat. We zijn benieuwd naar het vervolg. Hier vriest het vreselijk vinnig, is Max aan het sneeuwballen met Tim en kun je winterwandelingen maken. Benieuwd naar verbruinende grote en kleine reizigers. Liefs, JC