De eerste dagen op Langkawi
Door: ThuurenKianopreis
Blijf op de hoogte en volg Thuur, Kian, Martijn en Idelet
04 Februari 2012 | Maleisië, Kuala Lumpur
Het ontbijt is verder super, met diverse verschillende buffetten waar je vers gebakken pannekoeken, nasi, eitjes kan laten maken en ook diverse smootties, yoghurtjes kan laten maken.
Van het eiland Langkawi hebben wij nog niet veel gezien. Wat wij wel hebben gezien is een beetje teleurstellend. Gisteren wilden wij buiten het resort gaan eten in het dorpje Kuah. Het dorpje is nogal vergaande glorie. In geen een van de restaurantjes durfden wij met onze jongens te gaan eten. Uiteindelijk kwamen wij in de yachthaven uit. Morgen maar eens verder op het eiland kijken.
Wij horen dat het in Nederland 's nachts -20 graden is. Hier is het tussen de 26 en 31 graden. Een heerlijke vochtige warmte. Het nodigt niet uit tot veel actie, maar dat is voor deze week prima zo. Om op temperatuur te blijven gaan we regelmatig naar het zwembad. Binnen staat de airco aan.
Groetjes, Martijn, Idelet, Thuur en Kian.
04 Februari 2012 - 18:54
Zonnig Koel:
Service hier is ook geweldig. Komen al weer knapperige zweedse kaneelbroodjes aan. Hopen dat dit keer de knappe kale ober er niet weer z'n kies op kapot bijt. Anders wordt de tandarts te rijk. Hier fantastisch zonnig wit. Je hoeft er niet voor op vakantie .. Vandaag 5e school bezocht, wat ons betreft wordt t m. Nu nog de Citotoets van de week en ingeloot worden. Als jullie terugkomen weten we meer. Leuk om jullie verhaal te lezen, zijn er ook nog andere (kinderen) of zijn jullie daar alleen? Deel van jullie familie (die van G) zit ook op n eiland dat is ingesloten is door bevroren zee. Kortom ook hier veel avontuur liefs C -
05 Februari 2012 - 09:16
Fan:
Enjoy!!! -
05 Februari 2012 - 16:48
JC:
Fijn te horen dat het jullie goed gaat. We zijn benieuwd naar het vervolg. Hier vriest het vreselijk vinnig, is Max aan het sneeuwballen met Tim en kun je winterwandelingen maken. Benieuwd naar verbruinende grote en kleine reizigers. Liefs, JC