Australie - Reisverslag uit Melbourne, Australië van Thuur, Kian, Martijn en Idelet - WaarBenJij.nu Australie - Reisverslag uit Melbourne, Australië van Thuur, Kian, Martijn en Idelet - WaarBenJij.nu

Australie

Door: ThuurenKianopreis

Blijf op de hoogte en volg Thuur, Kian, Martijn en Idelet

07 Maart 2012 | Australië, Melbourne

Vanmorgen om 4 uur opgestaan om te gaan vliegen. We zijn allemaal wat verreist, ondanks dat het maar 3,5 uur vliegen is en 2 uur tijdsverschil.
De jongens vinden het prachtig in Melbourne. Zo veel trams. We moesten al extra lang blijven zitten en een keer extra overstappen, voordat we naar chinatown mochten.

Melbourne is een mooie en heel grote stad. Veel te doen hier de komende 2 dagen. Zaterdag halen we de camper op en gaan we op pad.

Martijn, Idelet, Thuur & Kan

• 07 Maart 2012 - 10:14

Er Gaat Niets Boven.:

Ach in zo'n lange vakantie kun je makkelijk weer bijslapen! Er schijnt een mooie oude boot te zijn in de haven van Melbourne.
    Ik hoop dat jullie geen last hebben van de koude wind uit Antartica en lekker kunnen spelen op het strand, Veel plezier!

H

• 07 Maart 2012 - 10:17

T3O:

Even berichtje achterlaten om te laten weten dat ook wij (nou ja, ik) trouwe volger(s) zijn van jullie reisverslagen. Wat fijn dat jullie zo lekker kunnen genieten van al dat moois! Have fun, eh? groetjes, Hanneke.

• 07 Maart 2012 - 10:33

JC:

Rust lekker uit en ga vooral veel met de tram rijden. M. heeft een uitstekend openbaar vervoer (weet ik uit publicaties!) en dat gaan jullie voor mij testen! Ook omschakelen kost tijd. Neem die voordat jullie een lange rit naar het noorden gaan maken. Veel plezier en tot het volgende verslag. JC

• 07 Maart 2012 - 17:24

Tureluurs:

Grappig dat Melbourne nu bij Nieuw-Zeeland hoort, volgens jullie weblog dan...

• 07 Maart 2012 - 19:22

Aussies En Kangoos:

Super vannacht jullie smsje dat jullie al weer in Australie zijn. Nu ipv pinguins kangaroes. Max (en wij) mist de neefjes (en (hun ouders). Via jullie reisverslag kunnen we goed meeleven. Tip K bijzonder gebied is casuaris santuary (jungle) onder Cairns bij Mission Beach. Have fun bij de Aussies. xx CMK

• 07 Maart 2012 - 19:30

Josine:

veel plezier in Australie!

• 08 Maart 2012 - 19:11

Marian:

lieve idelet, martijn, thuur en kian,
    wat een fantastisch avontuur, deze geweldige reis van jullie. heel leuk om te lezen wat jullie allemaal zien en meemaken. nieuw zeeland was voor ons natuurlijk heel herkenbaar en riep weer veel herinneringen op. door de verhalen kunnen we een beetje met jullie meereizen! geniet lekker van alle moois en bijzonders op jullie reis! liefs, marian

• 11 Maart 2012 - 17:06

Lente In Delft:

Ok jullie volop zomer maar hier laat de lente krokussen, narcissen en bomen uitlopen. Net in Delft (M's oude hometown) terrassen vol soms mensen in korte mouwen. Dus die terugkomst van jullie is vast niet koud. En anders heb ik nog wat kleine winterjasjes ...
    Ciao c

• 11 Maart 2012 - 20:47

Tjas:

Hi trotters! Wat doen jullie het goed en wat lijkt Kian al weer groter op de foto. De pinquin, zeeziek en doe mij maar amersfoort zijn grappig. veel liefs en kijk uit naar nog meer verhaaltjes! X

• 12 Maart 2012 - 20:23

Sandor En Lies:

Hoi Idelet, Martijn, Thuur en Kian.

Hebben jullie het al lekker warm in Australie? NZ is alweer achter de rug. Wat gaat de tijd toch snel als je gewoon in NL bent. Geniet ervan en zoek vooral de natuurparken op!

groetjes Sandor, Lies en Maike